Jump to content
Cover for Jannica Brandt, del 1 & 2
Isbn: 978-91-8094-802-9
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: March 2024

E-book

Jannica Brandt, del 1 & 2

Jannica Brandt vid enheten för grova brott i södra Stockholm är en karismatisk och viljestark utredare. Hon räds inte en utmaning, och tar ibland ovanliga vägar för att lösa en svårknäckt gåta och hitta rätt gärningsman.
Mörkret inom honom skildrar hennes första fall, där hon kastas rakt in i hetluften när hon tillsammans med kollegan Niklas Fridh tar upp jakten på en samvetslös mördare. Fallet blir i allra högsta grad personligt, och när det visar sig att mördaren har en koppling till ett olöst fall Niklas aldrig kunnat släppa tar utredningen en oväntad vändning.
I Det hon slåss för drabbas en framstående advokatfirma av ett inbrott, och när en anställd mördas inser ägaren Mats Cronstedt att någon kommit över en livsfarlig hemlighet - och att han själv riskerar att bli mördarens nästa offer. Jannica Brandt tar kommandot över utredningen, och de avslöjanden som görs skapar ringar på vattnet långt utanför Sveriges gränser.

ANDREAS EK är brandman och före detta kriminaltekniker. I den populära serien om utredaren Jannica Brandt utforskar han gärningsmannens psyke och mentalitetgenom nervkittlande och trovärdiga mordgåtor. Jannica Brandt 1 & 2 samlar de två första böckerna i serien - Mörkret inom honom och Det hon slåss för - i en volym.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone