Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Leva medvetet, ett nyfiket utforskande
Isbn: 978-91-9887-767-0
Förlag: Aware Production
Kategori:
Religion Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Leva medvetet, ett nyfiket utforskande

Leva medvetet, ett nyfiket utforskande är en bok om kvantfysik, metafysik, biokemi, medvetandet, kvantsprång, klimakteriet, sinnet, själen, meningslöshet, längtan, tro, hopp och kärlek, livet, döden och allt däremellan. Boken tar dig med på en svindlande resa till andra och ibland helt nya perspektiv och förhållningssätt till livet. Den ger dig nycklar till ditt inre och hjälper dig genom reflektioner att komma i kontakt med ditt inre och din själs längtan. 

För mig hänger nyfikenhet ihop med lek, bus, lätthet och glädje. När jag är nyfiken finns det inte utrymme att värdera rätt eller fel, bra eller dåligt. Nyfikenheten är utan värderingar och dömande, den är lättsam och uppmuntrande. Att vara på en självupptäckande och självförverkligande väg kan i perioder upplevas tungt och smärtsamt. Insikter om oss själva kan landa hårt och göra ont. Då är nyfikenheten bra att ha till hands, den lindrar lidandet och allvaret, samt bidrar med nya perspektiv och förhållningssätt. Att öka sin medvetenhet behöver inte vara smärtsamt och tungt. Ett nyfiket förhållningssätt underlättar livet markant, i alla fall för mig. Den smittar av sig och jag märker hur människor i min omgivning vågar mer och mer, för nyfikenheten låter oss inte vara kvar på samma plats som vi brukar. Kärleksfullt och lekfullt puttar den oss framåt, ett steg i taget. Vi kan inte heller vara så hårda eller dömande mot oss själva eller andra genom ett nyfiket förhållningssätt. Nyfikenheten ger oss mod. Vad kan egentligen gå fel när vi nyfiket utforskar? Det enda vi gör är just att nyfiket utforska. Utan krav eller värderingar, bara ett nyfiket utforskande.

Förord: Pernilla Hjort, Cora Watson, Patric Svanberg 

Författarpresentation:

Kia Temmes är författare, Mentor, Läkeörtspedagog och alternativmedicinsk terapeut med lång erfarenhet av att på olika sätt bidra till människor att öka sin medvetenhet. Kia har skrivit och producerat flertalet ljudböcker med guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. Kia videobloggar på Youtube där hon utforskar insikter och erfarenheter i nyfikna samtal med olika gäster i vloggen: ”Leva medvetet, ett nyfiket utforskande”. Kia är allt detta och mycket mer, men framför allt är hon människa, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt. Med ett stort hjärta och en hög närvaro brinner hon för att hjälpa människor till ett rikare själsliv genom en ökad medvetenhet.

Kia har tidigare skrivit böckerna; ”Läkeörter runt husknuten, skapa ditt eget apotek” 2017 Sagan om Anki, en själslig resa” 2019, och ”Kraften i att leva medvetet, väck ditt sanna jag” 2021 (även släppt under titeln: Fuckmasté, det fucked up i mig ser och hedrar det fucked up i dig. En handbok om livet).

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone