Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bilar
Isbn: 978-87-2693-837-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom IT & teknik Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: december 2021

E-bok

Bilar

Racerloppens nya stjärnskott Blixten McQueen är på god väg att bli mästare i Pistongcupen ... när han plötsligt blir instängd i den lilla staden Kylarköping!
Det enda McQueen kan göra nu är att rulla hjulen och tänka på det stora loppet som han kommer att missa. Men om McQueen bara drar ner på tempot, kanske Kylarköpings invånare kan lära honom att racerlopp handlar mer om hjärta än om att vara först över mållinjen.
'Bilar' fångar alla turer och vändningar i det fartfyllda äventyret från filmen!

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!


Spänn fast säkerhetsbältet och tävla med Blixteen McQueen och hans vänner i Kylarköping i fartfyllda äventyr! Kör racerbil i Pistongcupen, upptäck invånarna i Kylarköping, följ med på hemliga uppdrag och kör jorden runt i World Grand Prix! KA-CHOW!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone