Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fear Bubble
Isbn: 978-91-8890-165-1
Förlag: Bokförlaget Nona
Kategori:
Memoarer & Biografier Psykologi
Tillgänglig sedan: januari 2020

E-bok

Fear Bubble

Ant Midddleton fruktar inte rädslan: som prickskytt inom de brittiska specialstyrkorna konfronterade han dagligen rädslan och visste aldrig vad som väntade bakom nästa hörn eller nästa stängda dörr. Men rädslan är inte hans fiende. Den är energin som driver honom framåt. Tack vare konceptet ”fear bubble”, har Ant lärt sig att använda rädslan som sin drivkraft och att förstå vilken positiv effekt den kan ha. Rädslan gör Ant modigare och gör det möjligt för honom att söka upp livets utmaningar. Oavsett om det handlar om att pressa sig själv att vara den bästa pappan han kan vara på hemmaplan eller ta sig ur dödszonen på toppen av världen när den härjas av rasande snöstorm.

I den här banbrytande nya boken återberättar Ant Middleton den oavbrutet spännande historien om sin dödsföraktande bestigning av Everest och förklarar sitt koncept ”fear bubble”, och hur vi kan tillämpa det i våra egna liv för att spränga gränser.
Boken är en kraftfull, obeveklig och inspirerande uppmaning att sluta tveka och börja agera. Den är obligatorisk läsning för alla som vill lyfta sig själva ännu ett steg, besegra sina rädslor och bestiga sitt eget personliga Everest.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone