Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Arbetslös men inte värdelös: Så behåller du din självkänsla som arbetssökande
Isbn: 978-91-8723-948-9
Förlag: Karavan förlag
Kategori:
Samhälle & politik Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: december 2014

E-bok

Arbetslös men inte värdelös: Så behåller du din självkänsla som arbetssökande

Frågorna som uppstår när man plötsligt står utan jobb är många, och ofta helt oväntade. Vad kommer hända med min ekonomi? Hur kommer personer i min närhet att reagera? Hur behåller jag min framtidstro och min självkänsla?

Beate Möller har varit arbetssökande. Hon har deltagit i ett antal kurser i jobbsökande, men saknat det mer djupgående perspektivet: Hur påverkas du som människa av att vara arbetssökande? Och hur behåller du din självkänsla under tiden? Många människor som hon har träffat i samma situation har känt likadant. Resultatet av denna viktiga frågeställning blev en bok, som Beate skrivit tillsammans med Nina Jansdotter, coach och beteendevetare.

Boken Arbetslös men inte värdelös hjälper dig att hantera de tankar och känslor som du kan drabbas av medan du söker arbete. Egna erfarenheter kombineras med fakta och intervjuer med människor som varit arbetssökande under längre tid. Genom denna lärorika läsning, fylld av praktiska övningar, stärks din självkänsla och gör dig redo för framgång i arbetslivet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone