Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Just nu pågår en driftsstörning i appen Biblio. Felsökning pågår. Om du har problem att använda tjänsten vänligen försök igen senare eller läs här på malmo.elib.se.
Omslagsbild för Och sedan...
Isbn: 978-91-8100-251-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2024

E-bok

Och sedan...

Efter fem års kamp mot cancer dör Erik. Kvar blir hans fru Mia, deras 20-åriga dotter Lisa, och hans bror Ragnar. Ragnar, som har flera funktionsnedsättningar, bodde hemma hos sin mamma tills hon gick bort för några år sedan. Nu har han en egen lägenhet, hans ”lya”, men förutsättningen för att det ska fungera har varit Eriks stöd med det mesta, men särskilt med att sköta ekonomin.

Mitt i sin sorg tvingas Mia ta ansvar för både sin egen och Ragnars framtid. Vilka räkningar behöver betalas? Hur ska hon hantera hans ekonomi? Kommer han att bli utan el och telefon, eller i värsta fall förlora sitt hem?

Det här är en berättelse om en kamp mot byråkrati och oförstående system. Mia kämpar mot telefonbolag, banker, elbolag och kommunala handläggare. Det som räddar henne i allt det svarta är att hon ändå förmår se det fullständigt absurda i somligt av det som sker, och det blir hennes överlevnadsstrategi.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone