Jump to content
Cover for Good Girl - Ingenting är som du tror
Isbn: 978-91-7719-226-8
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2024
Narrator: Angela Kovács
Length: 11 hours 35 minutes

Audiobook

Good Girl - Ingenting är som du tror

En familj med hemligheter, en kidnappning som går fel ...

Mia Dennett kommer från en framstående familj men har valt att gå sin egen väg och är bildlärare på en skola för problembarn. En kväll går Mia ut för att träffa sin struliga pojkvän, men han dyker aldrig upp och istället träffar hon Colin. Han verkar vara ett okej one night stand, men att gå hem med honom visar sig vara ett ödesdigert misstag. 

För det är ingen slump att Colin raggar upp just Mia. Han har ett uppdrag och hon är hans offer. Kidnappningen går enligt plan, tills Colin plötsligt bestämmer sig för att avvika från den. De befinner sig nu på flykt inte bara från både polisen, utan även från dem som anlitat Colin ...

Mias mamma och kriminalkommissarie Gabe Hoffman gör allt de kan för att hitta dem i tid. Men ingen hade kunnat förutspå den härva som slutligen får hela familjen Dennetts värld att rämna.

***

Mary Kubica är författare till flera bästsäljande spänningsromaner som har getts ut på 30 språk. Hon bor med man och barn utanför Chicago. Hennes senaste spänningsroman Kvinna saknad är nominerad till Årets bok 2024.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone