Jump to content
Cover for En obotlig backpacker
Isbn: 978-91-8073-730-2
Publisher: Visto förlag
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: June 2024

E-book

En obotlig backpacker

Hur kan det komma sig att jag, som varit chef för Friskis&Svettis Malmö under 38 år, har dopat mig, rökt gräs, testat LSD, vräkt i mig godis varenda dag, druckit otaliga drinkar och blivit hög på magiska svampar? Det rimmar nog illa med hur folk tänker sig att en chef för en friskvårdsförening beter sig.

Vet inte om jag har ett bra svar, men det sägs att vi med låg puls behöver kickar för att överleva, för att undvika obehagen våra kroppar upplever om vi inte får upp pulsen. Därför har det varit ett måste för mig att testa allt, såväl fallskärmshoppning som bungyjump och droger.

Men dom bästa kickarna har jag som obotlig backpacker fått från mina resor. Travel is the healthiest addiction.

Jag har aldrig varit nöjd, ständigt flängt som en galning, och jag tror att det enorma stresspåslaget är en bidragande orsak till min obotligt spridda prostatacancer. Så även om läkare i allmänhet inte anger stress som en primär orsak till cancer, tror jag ändå att det gäller i just mitt fall, jag är ju unik på många sätt. Liksom du och alla andra.

Jag kan allt och lite till, dessutom mycket annat , rappade Ola Ström 1987 i rollen som Ulla-Bella i Solstollarna. Han har bland annat skrivit ett tiotal böcker. Så när det gällde att berätta om mitt märkliga liv, mina strapatsrika resor men tyvärr också min ödesdigra cancerresa, överlät jag det till honom. /Lasse TwetmanLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone