Jump to content
Cover for När stjärnorna står rätt
Isbn: 978-91-8050-476-8
Publisher: Historiska media
Category:
Novels
Accessible since: May 2024

E-book

När stjärnorna står rätt

Irland 1959. Judy försöker navigera mellan sin katolska uppfostran och lusten att utforska allt som hör ungdomen till. När hon träffar Tom som arbetar på det närbelägna Shannon River Castle blir hon blixtförälskad, men Judys föräldrar är inte lika positivt inställda till den spirande kärleken. I hopp om att skilja de unga åt skickar de Judy till London. Hjärtekrossad och desillusionerad befinner hon sig snart i en tillvaro som är mycket värre än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Nutid. När svenska Hanna kommer till Shannon River Castle för att arbeta med förstklassiga hopphästar inleds ett helt nytt kapitel i hennes liv. Från att ha varit en driven karriärkvinna med dyra vanor förväntas hon nu ta sig an hårt fysiskt arbete i alla väder. Såväl kroppen som självförtroendet sviktar. På slottet träffar Hanna den åldrade Tom som har levt hela sitt liv på egendomen. En dag avslöjar han för Hanna varför han aldrig gift sig och skaffat familj.

När stjärnorna står rätt är en berörande roman om familjehemligheter och ondskefulla lögner, men också om odödlig kärlek och vänskap som övervinner allt. Detta är första delen i serien Slottets hemligheter.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone