Jump to content
Cover for Midnight hacker. Datorn är mitt vapen
Isbn: 978-91-8100-165-5
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2024
Narrator: Sebastian Karlsson
Length: 10 hours 18 minutes

Audiobook

Midnight hacker. Datorn är mitt vapen

Andreas Stendal är student och skicklig hacker. Det finns ingen dator eller smartphone han inte kan ta kontrollen över. Från enkelt fiffel med stulna kortnummer till hackeruppdrag, dras han steg för steg in i den kriminella IT-världen. Naiv och lättlurad får han sedan skulden för ett brutalt rån som leder till sju år i fängelse. Under hela fängelsetiden är tanken på hämnd hans drivkraft. Åter tillbaka i friheten är det dags ...

Tillsammans med Jasmin Mikati, hackerkollega från tiden innan fängelsevistelsen, startar Andreas en intensiv jakt på rättvisa och hämnd. Med deras extraordinära datorkunskaper och en plan genomsyrad av list och mod, gör de upp med det kriminella gäng som gett Andreas skulden för rånet. Men snart inser de att vägen till hämnd är kantad av faror och oväntade svårigheter.

Andreas och Jasmins vapen är datorer, trojaner och avancerad teknik. De kriminella anar inte att de spåras och avlyssnas, förrän Andreas och Jasmin slår till mot dem runt om i världen.

Datorn är mitt vapen av Folke Straube, är den första boken i spänningsserien Midnight Hacker. Det är en laddad berättelse om svek, överlevnad och hämndens konsekvenser i en värld där kunskap om teknik är makt.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone