Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stockholmsängel
Isbn: 978-91-8988-756-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Stockholmsängel

Mika tycker inte att hennes och Hugos ojämlika förhållande gör henne svagare, tvärt om, för varje gång han vill rätta till hennes beteende växer hennes vilja sig starkare. För Mika är det balansen mellan ont och gott, oro och lugn, ordning och kaos som är det viktigaste. Som ensambarn till en missbrukande mamma har Mika lärt sig att snabbt läsa av situationer och att alltid trösta.

Hugos kontrollerande och Mikas bekräftelsebehov ger oss läsare en känsla av ett kämpande förhållande mellan en förgörande demon och en tapper skyddsängel, en känsla som växer sig starkare ju mer drastiska Mikas febriga försök att ställa saker till rätta blir. Deras komplexa relation blir inte lättare när Mikas pappa dör och de förstår att Mika vet mindre om sitt ursprung än hon trott.

Gud är död och två änglar är kvar på jorden med eget ansvar för mänskligheten, en av dem ärkeängel och den andra fallen. De lyfter varken blicken från sig själva eller det Stockholm de lever i och så blir konsekvensen för deras, och vår, framtid.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone