Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Biopappan
Isbn: 978-91-8073-611-4
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Biopappan

Det kommer och går att jag fantiserar om vem du är. När det kommer är det intensivt i flera dagar för att sedan trilla längre bak i huvudet och bli som nån sorts olöst gåta. I de här perioderna kan jag fastna framför spegeln. Det är som att jag söker dialog med den andra halvan hos mig själv, den som jag inte känner. Det är som att jag kan ana ögonkontakt med dig i mötet med mina egna ögon i spegeln. Ibland kan jag försöka borra in min blick i mina egna ögon i spegeln och det är som att jag tror att jag ska kunna se något där. Någonstans där finns du. Men var?

Sextonåriga Moa ser sig själv som vilken tjej som helst, med en kärleksfull familj och roliga kompisar. Tills den dag då det avslöjas att hon har en annan biologisk pappa än den hon vuxit upp med. Hennes föräldrar använde sig av spermadonator för att hon skulle bli till, och inte ens de har någon aning om vem hennes biologiska pappa är. Vem är han vars gener hon har hälften av och vad betyder det egentligen?

Biopappan är en bok för dig som är intresserad av unga människors utmaningar i livet och hur dessa hanteras. Det är också en bok om ofrivillig barnlöshet och vårt moderna samhälles möjligheter att hjälpa. Tänk om du plötsligt fick veta att din pappa inte är din biologiska förälder? Skulle du vara densamme då? Hade det skapat en längtan hos dig att söka efter din okända biopappa? Skulle du våga träffa honom?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone