Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Brottsplats
Isbn: 978-91-8988-763-3
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Brottsplats

I de skuggiga gränderna i nordirländska Belfast kämpar en muslimsk familj för överlevnad när deras värld plötsligt kastas in i kaos. En misstänkt brandattack har drabbat deras kafé och familjecenter, och en person betalar det högsta priset. Samtidigt som deras dotter Nayle skadas och hamnar på sjukhuset.

 

Denna tragiska händelse markerar början på en intensiv jakt efter sanningen. Olika poliser, åklagare och läkare kämpar för att avslöja vem som ligger bakom den dödliga branden samtidigt som de tampas med sina egna demoner och privata problem.

 

Samtidigt tar vi en tillbakablick för att utforska hur Nayle korsar sina öden med Otto Lanchester, sonen till familjens tyranniska hyresvärd. Deras förbjudna kärlek tvingar dem att avslöja hemligheter och orättvisor som gömmer sig i skuggorna. Nayle, som ständigt övervakas av en släkting som vaktar hennes tro, måste gömma sitt förhållande med Otto till varje pris. När sanningen bakom den dödliga branden avslöjas, blir det tydligt att ingen är säker från konsekvenserna.

 

I Brottsplats följer vi en explosiv berättelse om mörka hemligheter, kärlek, fördomar och hämnd.
Det är en uppföljare i en serie kring Belfast.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone