Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Flaskan som gömdes. Att vara alkoholist.
Isbn: 978-91-8988-754-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

Flaskan som gömdes. Att vara alkoholist.

I Flaskan som gömdes delar författaren Kristina Forsgren sin starka berättelse om livet som alkoholist. Hon tar oss med på en emotionell färd genom olika skeden av sitt liv, från barndomens oskuldsfulla ögonblick till de komplexa realiteterna av vuxenlivet, allt med alkoholismens mörka skugga som en oavbruten följeslagare.

 

Denna självbiografi belyser de skrämmande ögonblick som präglade Kristinas tillvaro, och hur alkoholismen tog sin början i hennes familj. Författaren skyr inte sanningen när hon skildrar de mörka sidorna av sitt liv, inklusive sveket från Socialtjänsten som hon och hennes syskon fick uppleva under en traumatisk barndom.

 

Trots de hemska prövningarna som beskrivs, innehåller boken även ögonblick av hopp och ljus. Kristina delar med sig av sina relationer med nära och kära och får vi ta del av hennes passion för trädgårdsodling, som fungerade som en balsam för hennes sårade själ.

 

Flaskan som gömdes är en berättelse om överlevnad och en inspirerande vägkarta för att hitta en bättre väg genom livets tuffa prövningar.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone