Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En doft av äpplen och kanel
Isbn: 978-91-8985-872-5
Förlag: Bookea
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2024

E-bok

En doft av äpplen och kanel

Följ med på äventyrliga tidsresor och upptäck en tidlös kärlek i ”En doft av äpplen och kanel”.

I denna fängslande roman träffar vi Cynthia, en modern karriärskvinna bosatt i Göteborg, som oväntat ärver en tavla och några antika klockor av sin avlidna farmor i Indien. Genom ett dolt brev bakom tavlan upptäcker Cynthia ett släktarv som sträcker sig genom tiderna, det är en gåva så mäktig att den kan föra henne genom tid och rum till hennes sanna tid.

Efter att ha läst om farmors historia i brevet övergår skepticismen till äventyr när Cynthia, trots sina tvivel, kliver in i tavlan och kommer till 1890-talets England och Scottshire Manor. Det är en tid som hon alltid har älskat, men inser snabbt att hennes djärva språng genom tid och rum kanske var lite för impulsivt när hon möter Lord Chris och blir djupt förälskad.

Låt dig svepas med på en resa mellan nuet och det förflutna, mellan ett modernt Sverige och det traditionella England. Historien skiftar mellan Cynthias liv i Göteborg och slott, tjänstefolk och storslagna baler i ren Downton Abbey-anda. Träffa Cynthia och Lord Chris, hans familj och människor från en svunnen tid.

”En doft av äpplen och kanel” är en unik mix av modern berättelse och tidlös romantik, som väver samman tradition och en nypa magisk realism.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone