Jump to content
Cover for Vinterglädje och drömmar på Kanelholmen
Isbn: 978-87-2803-042-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: December 2023
Narrator: Sofia Berntson
Length: 7 hours 41 minutes

Audiobook

Vinterglädje och drömmar på Kanelholmen

Följ med till ett vinterklätt Kanelholmen i Stockholms pittoreska skärgård, där kärleken gnistrar och drömmar går i uppfyllelse.

Ofelia är en av Sveriges mest lästa deckarförfattare med flera försäljningssuccéer i bagaget. När hon ska påbörja sin tionde bok är dokumentet i datorn emellertid lika blankt som skrivhjärnan. Så snart orsaken till skrivblockeringen går upp för henne beslutar hon sig för att ta en paus från allt.

Att hitta tillbaka till skrivlusten visar sig vara lättare sagt än gjort, men med hjälp av nya vänner och rogivande stunder på klipporna börjar hon sakta ta sig igenom det hon lagt åt sidan. Samtidigt kommer upplevelser från hennes förflutna upp till ytan, händelser hon länge försökt trycka undan. Ska Ofelia hitta tillbaka till skrivglädjen och kan hon bli kvitt minnena från förr en gång för alla?

”Vinterglädje och drömmar på Kanelholmen” är den tredje fristående delen i Yvonne Ehns härliga Kanelholmen serie, en tröstefull feelgoodroman med nya favoritkaraktärer att komma nära.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone