Jump to content
Cover for Någon i hennes spegel
Isbn: 978-91-8982-478-2
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: December 2023
Narrator: Petra Garnås
Length: 9 hours 58 minutes

Audiobook

Någon i hennes spegel

Novalin går sista året i gymnasiet och bor med sin far. Han känner ett sjukligt begär till henne och hon har lärt sig hjälpa honom bryta ner hennes person genom att sluta sig inom sig själv och sin självdestruktivitet. När hon vågar ta ett avgörande steg för sin framtid, möter hon ett antal personer som kommer att spela stor roll för livets utveckling.

"Någon i hennes spegel" är en berättelse som skildrar familjerelationer, vänskap och de omvälvande känslorna som stundom lyfter en, och stundom kastar ner en i ett mörker där det inte verkar finnas något hopp. Men Novalin lyckas finna hoppet i en flicka vars existens är tveksam. Flickan påstår sig vara Novalin själv och tillsammans börjar de gräva i ett förflutet som visar sig vara allt annat än vackert.

De upptäcker en kedja av sammanlänkade personer i en rad tragiska händelser, och en spegel har bevittnat dem alla. När dagens ljus slukas av nattens dunkel återstår ett val att göra. Kommer Novalin att göra samma val som sin föregångare och släcka sitt eget ljus? Eller kommer hennes nyfunna styrka att spränga hennes länk och bryta av kedjan?


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone