Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Solkorsets dotter
Isbn: 978-91-8988-134-1
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2023
Uppläsare: Sebastian Karlsson
Length: 9 timmar 47 minuter

Ljudbok

Solkorsets dotter

När Journalisten Safiyyah Glöckner blir tipsad om ett mord i centrala Berlin vet hon ännu inte om att hon är sekunder från ett avgörande öde för världen.

Hon blir tvungen att samarbeta med en ung man som hon inte alls vet om hon kan lita på. De kastas båda in i en hisnande jakt på något de inte vet vad det är, mer än att det spelar roll för framtiden.

Ledtrådar bestående av runor och symbolik från den ytterst ansvarige för koncentrationslägren SS-reichsführer Heinrich Himmlers ökända ockulta division Ahnenerbe för dem djupare in i ett öde som snart visar sig vara knutet till dem själva.

"Solkorsets dotter" är en spänningsroman vars berättelse utspelar sig i spåren av den esoteriska SS-divisionen som sysslade med ren magi och väver samman det med vår digitala samtid och vad som kommer i dess spår.

Vår digitala samtid och hur människan behöver förhålla sig till den på psykologiska och filosofiska plan är frågor som upptar författaren Niklas Gerholms tankar och idéer. Till vardags arbetar han med app- och spelutveckling. Det här är hans debutroman.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone