Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hennes vilda längtans blomma
Isbn: 978-91-8073-518-6
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Romaner Historia
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Hennes vilda längtans blomma

ÅBO ANNO 1791
Elisabeth Lorentz är fast besluten att göra något med sitt liv, allt annat än att gifta sig med första bästa man som hennes föräldrar valt ut åt henne. Men när hon beger sig ut för att arbeta, förklädd till Sven, hamnar hon snart i onåd och inget går riktigt som hon tänkt sig.

Jakob Wildes släkt har enkla rötter, hans farföräldrar var bönder och han har genom hårt arbete, sitt mod och ledarskap lyckats få en viktig position som sjökapten. Hans titel och rikedom gör honom till en måltavla för stadens ungmör och deras mammor som inget hellre vill än att gifta bort sina döttrar med honom. Men inte alla, ska det visa sig. Den enda kvinna Jakob Wilde är intresserad av verkar vara oåtkomlig, både för honom och alla andra i staden. Vem är hon egentligen, den egensinniga Elisabeth Lorentz?

I Åbo försiggår något i den undre världen som snart kommer hota både Elisabeths och Jakobs tillvaro. De hamnar mitt i stormens öga men samtidigt spirar också en vild längtan, en passion som måste övervinna allt! Kampen mot det onda och för kärleken sker under virvlande, dramatiska skeenden och hotar allt de håller kärt. Ska kärleken övervinna allt?

Hennes vilda längtans blomma är en kärleksfylld och spännande historisk roman som utspelar sig i 1700-talets Finland, fullt med stiliga sjökaptener, vackra kvinnor, bovar, bedövande passion och kärlek.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone