Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kalhygge
Isbn: 978-91-8985-886-2
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2023

E-bok

Kalhygge

När Josefin flyttar med sin fru Anna från Stockholm upp till Annas hemtrakter i Gästrikland hoppas hon på en nystart i den lilla byn Ovansunda, men hon hinner inte ens packa upp flyttlådorna förrän hon hittar en lokal skogsägare brutalt mördad på sitt eget kalhygge. Har mordet kopplingar till de hett omstridda planerna på en vindkraftpark?
 
Inte heller det nya jobbet på Högskolan i Gävle går som hon tänkt sig, för på högskolan finns Claudia. Intelligent, karismatisk, och med en farlig attraktionskraft som Josefin får allt svårare att stå emot.
 
Josefin gräver allt djupare i det förflutna, men Ovansunda ruvar på mörka hemligheter. Ett trettio år gammalt försvinnande, bybor som verkar veta mer än de berättar, och en tilltagande känsla av att det finns de som gör vad som helst för att hon inte ska komma för nära sanningen. Till slut är frågan inte längre om Josefin kan rädda sitt äktenskap, utan om hon kan rädda sitt eget liv.
 
Mikaela Willmer är stockholmare till födseln, men bor numera med sin fru i ett hus på landet utanför Sandviken. När hon inte skriver böcker jobbar hon som högskolelärare och forskare. Kalhygge är hennes debutroman.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone