Jump to content
Cover for Norna
Isbn: 978-91-8972-433-4
Publisher: Bookea
Category:
Novels
Accessible since: September 2023
Narrator: Fabian Hedlund
Length: 5 hours 24 minutes

Audiobook

Norna

Du får ändra vad som helst i ditt liv - vad väljer du?

Dumpad av sin tjej och förbisedd på jobbet - För Simon är det inget svårt val. När tre mystiska kvinnor ger honom chansen att ändra allt med ett penndrag tvekar han inte länge. Snart blomstrar karriären och kärlekslivet och Simon ger sig på nästa utmaning - skapa världsfred.

Trots framgången är det något som skaver, dessutom gör hans nya magiska förmåga honom till måltavla för snart sagt alla onda krafter som går att lista. Ska han inse vad han verkligen vill med sitt liv innan krafterna lyckas förgöra honom?

"Norna" är en magisk skröna som pendlar vilt mellan melankoli, action och komik i ett ständigt stegrande tempo. Från Sverige till New York, Himalaya och Florens träffar vi allt från de nordiska ödesgudinnorna till vampyrer och enhörningar samt en väldigt, väldigt ensam snöman.

Tobias Robinson skriver berättelser som skiftar mellan melankoli och komik med hjältar som är lika taffliga och osäkra som författaren (och läsaren) själv. Berättelserna utspelar sig i vår vanliga värld, men i en magisk version där vampyrer och magiska brygder har samma självklara plats som revisorer och mobiltelefoner. Tobias Robinsons böcker påminner om Arto Paasilinna, Terry Pratchett eller Jasper Fforde.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone