Jump to content
Cover for Kärlekshypotesen
Isbn: 978-91-8063-752-7
Publisher: Modernista
Category:
Novels
Accessible since: July 2023

E-book

Kärlekshypotesen

TikTok-sensationen om ett experiment i kärlek

»Den här boken är så bra och förtjänar alla hyllningar den får! Jag älskade Olive från första sidan.« Emilias bokhylla

»Lite humor, mycket kärlek - du kommer älska denna!« Betyg: 5 av 5 - Emma och Viktor läser 

»Den här boken är både rolig och lättläst och bjuder på många skratt. Den har verkligen allt!« Betyg: 5 av 5 - Rämmengården

Doktoranden Olive Smith tror inte på långvariga romantiska förhållanden. Det gör däremot hennes bästa kompis Anh, som har förälskat sig i Olives ex men vägrar dejta honom av hänsyn till väninnan.
Olive, som mer än någonting annat vill se sin bästa vän lycklig, ljuger och säger att hon redan har ett nytt förhållande på gång. När Anh inte tror henne känner sig Olive - som den vetenskapskvinna hon är - tvingad att tillhandahålla bevis, och kysser därför första bästa kille som går förbi...
Killen råkar vara Adam Carlsen - en ung, framgångsrik professor, men också ett ökänt kräk. Till Olives stora förvåning spelar Adam med och låtsas vara hennes pojkvän. Men inte nog med det, när hon hamnar i trubbel under en vetenskaplig konferens kommer Adam till hennes undsättning.
Plötsligt är Olives lilla experiment farligt nära att självantända, vilket tvingar henne att sätta sitt eget hjärta under lupp och omvärdera sin hypotes om kärleken.
I översättning av Isabel Valencia.

ALI HAZELWOOD är uppvuxen i Italien, men numera bosatt i USA där hon utöver att vara författare är professor i neurovetenskap. Hennes debutroman Kärlekshypotesen [The Love Hypothesis] blev en New York Times bestseller, en stor sensation på TikTok och internationell säljsuccé, med över 750.000 sålda exemplar världen över. Boken kommer nu även att bli film, producerad av Bisous Pictures.

»En mycket stark debutroman!« Betyg: 4 av 5 - Alva Nordfeldt, BTJ

»Boken är en härlig roman med humor, förvecklingar, relationer och kärlek i akademisk miljö.« Betyg: 4 av 5 - Mias bok 

»En fin och läsvärd bok som jag varmt rekommenderar.« BokmalinLog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone