Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En helt vanlig familj (lättläst)
Isbn: 978-91-7949-706-4
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
9-12 år Unga vuxna Lättläst 15+
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

En helt vanlig familj (lättläst)

Adam och Ulrika lever ett helt vanligt familjeliv tillsammans med dottern Stella, som är nitton år. Men allting förändras när Stella plötsligt tas in för förhör hos polisen och sedan häktas, misstänkt för mord. Boken är uppdelad i tre delar, där de tre familjemedlemmarna får föra talan i varsin del. Bit för bit blottläggs det som ruvar under familjens perfekta yta.

En helt vanlig familj är en gripande och spännande berättelse där olika perspektiv ställs mot varandra för att skapa en komplex helhet. De tre människorna som lever ihop vet kanske inte så mycket om varandra som de tror.

Mattias Edvardsson har nått stor framgång med En helt vanlig familj, som utkom första gången 2018. Boken har översatts till över 30 språk. Under 2023 ska en miniserie baserad på boken sändas på Netflix.

Mattias Edvardsson debuterade som författare 2012. Han har också arbetat som gymnasielärare i psykologi och svenska.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Viljas böcker är indelade i sex nivåer, XS-XXL. En helt vanlig familj ligger på nivå XXL.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone