Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tingshusmorden
Isbn: 978-91-7949-680-7
Förlag: Vilja förlag
Kategori:
Unga vuxna Lättläst True Crime
Tillgänglig sedan: juni 2023

E-bok

Tingshusmorden

Den första mars 1971 inträffar en tragisk händelse i Söderhamns tingshus. Under en rättegång drar Gunnar Bengtsson upp en revolver och skjuter ihjäl fyra personer.
I Tingshusmorden kan du läsa om händelserna som ledde fram till den ödesdigra dagen och en mans beslut att inte låta någon annan styra längre.

I serien True Crime skriver Fredrik Hardenborg berättelser baserade på verkliga svenska kriminalfall, från 1900-talets början till sent 1980-tal. Tingshusmorden är den andra delen i serien. Fredrik Hardenborg skriver spännande och inlevelsefullt och ger läsaren en bit svensk brottshistoria.

Fredrik Hardenborg har skrivit ett flertal ungdomsromaner, och han har också skrivit spänningsserier för Storytel Originals. På Nypon förlag har han gett ut serien om Nova och Dante, som han har skrivit tillsammans med sin dotter Maja Hardenborg. 

Brottsstycken – Den sista avrättningen publicerades i original hos Storytel Originals.

Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, och de har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare. Tingshusmorden har nivå XL.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone