Jump to content
Cover for De misstänkta
Isbn: 978-87-4280-414-8
Publisher: Jentas
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2023

E-book

De misstänkta

Kan deckarförfattare mörda ostraffat?


De framgångsrika deckarförfattarna Cameron och Lisa Murdoch från Nya Zeeland är ett lyckligt gift par vars böcker toppar bestsellerlistorna över hela världen. Under sina bokturnéer har de i flera år skämtat om att de vet allt om hur man kommer undan med mord. Det är trots allt deras jobb att skriva om det.
När deras sjuårige son Zach försvinner undrar polisen och allmänheten därför om de har bestämt sig för att bevisa vad de så länge har hävdat …
Försöker de visa hur man begår det perfekta brottet?
En laddad och nervkittlande intrig gör De misstänkta till en plågsamt oförutsägbar thriller, fängslande hela vägen fram till det explosiva slutet.

Du kanske tror att du vet vad som kommer att hända, men du har ingen aning. En äkta bladvändare fylld med fasa, ilska, tvivel och den ena förvecklingen efter den andra.
Linwood Barclay

Jag läser allt av Paul Cleave och De misstänkta är ett exempel på varför. Boken tog struptag på mig och skakade om mig. Den är fantastisk och jag rekommenderar den varmt.
Lee Child

En äkta bladvändare med en berg- och dalbana till intrig och trovärdiga karaktärer med fel och brister.
The Guardian

En helt fantastisk bok! Jag hade glömt hur bra Paul Cleave är.
Sarah Pinborough

Huvudpersonernas psykologiska djup gör den komplexa intrigen ännu starkare. Helt i klass med Patricia Highsmiths verk.
Publishers Weekly

Det som är så fascinerande med De misstänkta är inte de snygga vändningarna eller att den behandlar ett aktuellt ämne som pöbelvälde, utan Cleaves porträtt av Cameron när pressen får honom att börja köra sitt eget race och med hjälp av sina erfarenheter som författare försöka rädda sin son.
The Times

Cleave skriver så mörka och intensiva thrillers att jag aldrig vill att de ska ta slut. Gör dig själv en tjänst och kolla upp honom.
Simon Kernick

Spännande, nervkittlande, skakande. Paul Cleave är verkligen bra.
John Connolly

Obevekligt fängslande, utsökt skruvad.
Mark Billingham

En intensiv adrenalinkick från början till slut.
S J Watson

En uppslukande och tyvärr alltför realistisk thriller.
Tess Gerritsen

En gripande thriller … Jag kunde inte sluta läsa.
Meg Gardiner

Paul Cleave bor för närvarande både i Christchurch på Nya Zeeland, där alla hans romaner utspelas, och i Europa, som hittills inte har förekommit i hans böcker. Han har översatts till tjugo språk, vunnit bokfestivalen Saint-Maurs pris för årets bästa i Frankrike utgivna kriminalroman, nominerats till Ned Kelly-priset i Australien, Edgarpriset och Barrypriset i USA samt tre gånger tilldelats Ngaio Marsh-priset för bästa kriminalroman i Nya Zeeland.EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone