Jump to content
Cover for Allt vi aldrig kom över
Isbn: 978-91-7771-759-1
Publisher: Printz Publishing
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: May 2023

E-book

Allt vi aldrig kom över

Efter att ha smitit från sitt till synes perfekta bröllop, anländer Naomi Witt till en liten småstad i Virginia. Hon är här för att undsätta sin tvillingsyster Tina, som hon inte pratat med på många år.

Men väl på plats inser hon snabbt att Tina inte har förändrats ett dugg sedan de sist hade kontakt. Inte nog med att Tina lägger beslag på både hennes bil och hennes pengar, hon lämnar henne också med en elvaårig systerdotter Naomi inte visste att hon hade. Nu är hon fast i en stad där hon inte känner någon, utan jobb, utan plan och med ett enormt ansvar på sina axlar.

Det finns en god anledning till att frisören Knox brukar hålla sig borta från komplicerade relationer. Men när Naomis hela liv råkar falla samman mitt framför ögonen på honom är det minsta han kan göra att försöka hjälpa henne ur knipan. Och så fort allt har ordnat sig, kan han återgå till sin egen lugna och stillsamma tillvaro.

Det är i alla fall hans plan, men deras liv verkar flätas samman på sätt som ingen av dem hade kunnat förutse …

Allt vi aldrig kom över är Tik Tok-fenomenet som sålt i över en miljon exemplar. Den har legat på New York Times bästsäljarlista och är älskad av läsare världen över. Det är Lucy Scores debutroman.Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone