Jump to content
Cover for Riket, makten och härligheten
Isbn: 978-91-8976-850-5
Publisher: Bookea
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2023
Narrator: Ola Rapace
Length: 10 hours 27 minutes

Audiobook

Riket, makten och härligheten

RIKET, MAKTEN OCH HÄRLIGHETEN är den andra fristående delen i trilogin om Daniel Granat och Massimo Latanza – före detta legosoldater i främlingslegionen och Caroline Svedin Gyllensvärd – svensk polis på Interpol.

Massimo är nyutnämnd justitieminister i Italien och för att fira det är Caroline och Daniel i Rom. Men allt avbryts då en bomb exploderar inne i Vatikanstaten och dödar ett tiotal personer. En internationell grupp radikala feminister tar på sig ansvaret och kräver politisk förändring.

Caroline utses av Interpol att leda det polisiära arbetet. Tillsammans med Massimo sätter hon upp en ledningsgrupp där också Daniel ingår.

Jakten på förövarna visar sig vara besvärlig. Power to All Women får alltfler anhängare samtidigt som de ansvariga är som bortblåsta. I takt med att nya bomber briserar runt om i Europa skärps också kraven. Frustrationen växer. Det är kaos i Europa. Ännu fler attentat väntas och ett nytt hot mot EU:s gemensamma försvarsprojekt tornar upp sig.

Carolines karriär står på spel, men även på det privata planet har det blivit komplicerat. Attraktionen mellan henne och Massimo är omöjlig att bortse från. Ändå måste hon fokusera på att hitta de skyldiga innan det är för sent.

RIKET, MAKTEN OCH HÄRLIGHETEN är – precis som Den svenske legionären – en gastkramande thriller.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone