Jump to content
Cover for Föda : en handbok i mentala och fysiska förberedelser
Isbn: 978-91-8002-270-5
Publisher: Mondial
Category:
Medicine & Health
Accessible since: April 2023
Narrator: Asabea Britton
Length: 7 hours 42 minutes

Audiobook

Föda : en handbok i mentala och fysiska förberedelser

Att föda barn är det mest naturliga och samtidigt det mest extraordinära som finns. Människor gör det varje dag, över hela världen, men för individen kan det bli en unik, existentiell upplevelse. Det blottar dig, det kan förändra och prägla dig.

Föda ger dig viktig kunskap tillsammans med handfasta tips och tankeövningar för att både du som födande och dina stödpersoner ska vara väl förberedda inför, under och efter födseln. Från hypnobirthing och mental förberedelse till vattenfödslar och amning. Genom att lyfta både det stora och det lilla i barnafödandet läggs grunden för att din födsel ska bli en så positiv erfarenhet som möjligt att bära med dig in i ditt föräldraskap.

*

Systrarna Asabea & Opokua Britton driver tillsammans en podd om graviditet och en kurs om hypnobirthing. Asabea är barnmorska, influencer och mamma. Opokua är forskningssköterska, doula och mamma.

*

»Boken är coachande, stöttande och peppande. Detta är en intressant, innehållsrik, inspirerande, inkluderande och mycket läsvärd bok för blivande föräldrar. Den är välskriven, välarbetad och trovärdig samtidigt som den är skriven med ett personligt tilltal. Ett plus för den genomtänkta, snygga formgivningen och de vackra fotona som bidrar till bokens helhetsupplevelse. Betyg 5 av 5.«
BTJ, Carola Forslund


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone