Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En dans på rosor / Stjärnregn / Brud på rymmen
Isbn: 978-91-5077-938-7
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

En dans på rosor / Stjärnregn / Brud på rymmen

En dans på rosor

Prins Ethan skulle aldrig gå till sängs med en anställd. Men när drottningens sekreterare, den alldagliga Elizabeth Pryce, dyker upp på den kungliga balen känner han inte igen henne. Han faller direkt för den okända skönheten. När Ethan efter ett tag upptäcker vem hon är får han också reda på att hon väntar hans barn. Skandalen är ett faktum och enda räddningen är giftermål. Haken är bara att Lizzy inte har lust att bli medlem av den kungliga familjen med allt vad det innebär!

Stjärnregn
Miniserie: Kändast i Beverly Hills (5/6)

Hon: Vacker, framgångsrik filmstjärna med huvudroll i Hollywoods senaste storfilm. Nyligen dumpad av sin pojkvän och ständigt jagad av paparazzi.

Han: Snygg, stenrik hotellmagnat. År efter år utsedd till ”mest eftertraktade ungkarl” och ständigt jagad av lycksökerskor.

Bella Hudson och Sam Garrison inser att de kanske kan hjälpa varandra. Om de låtsas vara ett par kan hon komma undan skvallerpressen och samtidigt hämnas på sitt ex, medan Sam slipper alla äktenskapsförslag för ett tag … Reglerna är enkla: inga känslor, inget sex. Hur svårt kan det vara?

Brud på rymmen

Han fattar aldrig överilade beslut. Därför kommer Gianfranco Maldinis frieri som en stor överraskning – både för vackra Kelly från England och honom själv. Men när deras semesterromans leder till en graviditet vill Gianfranco ta sitt ansvar. Efter bröllopet inser Kelly att han friat enbart för barnets skull och ser ingen annan utväg än att fly …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone