Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Din för ett år / Spel under täcket
Isbn: 978-91-5077-927-1
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Din för ett år / Spel under täcket

Din för ett år

När Travis King upptäcker att hans mest betydelsefulla klient försöker fösa ihop honom med sin dotter blir han smått desperat. Enda sättet att få mannen på andra tankar är att gifta sig med någon han själv har valt. Någon som går med på att bara låta äktenskapet vara i ett år.

Barndomsvännen Julie är perfekt för hans syfte. Och hon kommer inte att gå lottlös ur det hela. En nätt summa på banken som hjälper henne att starta sitt efterlängtade företag får Julie att tacka ja till förslaget.

Men vad händer om någon av dem – eller båda – blir förälskad i den andra?

Spel under täcket

Ryan har inga tankar på att följa i sin pappas fotspår – en ständigt otrogen egoist som är på väg att köra familjeföretaget i botten. Den ultimata hämnden blir att i hemlighet köpa upp varuhuskedjan. Under projektets gång möter han Kelly - en sexig, charmig och helt underbar kvinna - den första han velat ha på mycket länge. Men precis när det hettar till mellan dem får han reda på vem hon är: dottern till pappans före detta älskarinna! Sådan mor, sådan dotter, tänker han.

Både Ryan och Kelly har alltid fått kämpa mot sitt förflutna. Finns det en chans för dem att övervinna hindren och ta vara på kärleken?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone