Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mitt liv i dina händer / Tid för kärlek
Isbn: 978-91-5077-902-8
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Mitt liv i dina händer / Tid för kärlek

Mitt liv i dina händer


Mycket har hänt sedan hon flydde hemlandet och blev Nadia Smith. Hon har utbildat sig till sjuksköterska och älskar sitt jobb bland de allra minsta. Och bäst av allt, hon slipper leva ett liv i rädsla. Men så ser hon ett välbekant ansikte i en sjukhuskorridor och plötsligt kastas hon på nytt in i mardrömmen.


Gideon trodde inte att han skulle få uppleva kärleken igen och kan inte förklara varför han dras till Nadia, den tystlåtna sjuksköterskan med de stora bruna ögonen. Men det är något hon döljer, något mörkt och plågsamt … Så en kväll får han ett telefonsamtal. Nadia befinner sig i livsfara!

Tid för kärlek

Lång, mörk och snygg … men hopplös att samarbeta med! Rättsläkaren Eloise Hayden har kommit till Penhally Bay för att utreda ett misstänkt dödsfall, men den ansvarige kommissarien, Lachlan D’Ancey, verkar inte vilja att hon ska gräva alltför djupt i saken. Kan det ha något med hans dotter att göra? Eloise, som medvetet har valt bort kärleken till förmån för karriären, känner en märklig dragning till Lachlan. Frågan är om han kan välja mellan sin dotter, sitt jobb och den nyväckta kärleken. Och måste han?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone