Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dina läppar säger nej … / Chefens julklapp
Isbn: 978-91-5077-920-2
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Dina läppar säger nej … / Chefens julklapp

Dina läppar säger nej

Hon är kokerskans dotter. Han är den privilegierade sonen till egendomens ägare. Men nu är Annas älskade mamma och Reynaldo De Leons förmögne far borta, och deras hemliga kärleksaffär avslöjad. Och Anna som alltid har älskat den läckre arvtagaren äger plötsligt en bit av hans familjs egendom – som Reynaldo till varje pris vill ha tillbaka. Han ökar sitt bud för varje nej som kommer från Annas läppar. Och slutligen kommer han med ett bud som Anna inte kan motstå, ett bud som inte har med pengar att göra …

Chefens julklapp

ÄNTLIGEN! Holly har länge kastat blickar efter sin svårflirtade chef, Connor Knight, och nu har hon till slut fått hans fulla uppmärksamhet. De tillbringar en fantastisk natt tillsammans, och sedan är allt som vanligt igen.

Fast inte riktigt. För efter några veckor får Holly en försenad överraskande julklapp – hon är med barn! Connor erbjuder sig omedelbart att ta hand om henne och babyn, men Holly vet att hennes förflutna gör att hon inte kan acceptera hans förslag. Men tänk om … en liten baby kan faktiskt göra underverk.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone