Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stulet hjärta, varma minnen / Bara hos dig
Isbn: 978-91-5072-976-4
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Stulet hjärta, varma minnen / Bara hos dig

Stulet hjärta, varma minnen

En liten flicka som är sin pappa upp i dagen, det var vad Isobel fick med sig efter natten med Alejandro Cabral … Några timmar var allt som krävdes för att han skulle stjäla hennes hjärta – och sedan lämna henne. Hur kunde han bara överge henne så där? Han lovade ju att återvända.

När hon tre år senare reser till Brasilien för att intervjua en berömd men skygg författare och träffar kvinnans svärson får Isobel en chock. För mannen som hon presenteras för är Alejandro … Men han är inte längre den man han en gång var och Isobel inser att saker och ting inte är som de först verkade.

Bara hos dig

På dejt med fienden …

Ju snabbare de kan få den här bröllopsfesten överstökad, desto snabbare kan de återvända till sina respektive liv – och återgå till att avsky varandra. Dessvärre kräver konventionen att de dansar en dans och av någon anledning får både Marietta och Yannis svårt att minnas anledningen till grollet när musiken spelar upp och de plötsligt befinner sig i varandras armar. Pulsen ökar och … nej! Var ska det här sluta?

Tyvärr är det dåliga minnet bara något tillfälligt, för när musiken tystnar är det återigen bittra anklagelser som lämnar deras munnar. Men något har förändrats, för under en kort stund fanns det något underbart mellan dem – något de inte kan glömma. Om de bara kan lägga det som varit bakom sig …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone