Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nyckeln till hans hjärta / Tio dagar, tio nätter
Isbn: 978-91-5077-981-3
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Nyckeln till hans hjärta / Tio dagar, tio nätter

Nyckeln till hans hjärta

Valentino vet vad det innebär att älska – och förlora. Han vet också att äkta kärlek, som den han kände för sin fru, är något man bara får uppleva en gång i livet. Det som han och Faith delar är något helt annat: trevliga stunder utan löften. Eller?

Faith vet att Valentino sörjer sin döda hustru och inser att han behöver tid att komma över förlusten av henne. För Faith handlar det emellertid om ”nu och för alltid”. När hon inser att hon är gravid ställer hon ett ultimatum, men frågan är om hon kan nöja sig med ett äktenskap som bygger på något annat än kärlek.

Tio dagar, tio nätter

Det är så typiskt! För en gångs skull tillåter sig Kate en flirt – och en het natt – med en främling … bara för att nästa dag komma till jobbet och inse att främlingen är hennes nye chef, Damon Gillespie. Vad ska han tro om henne?

När han ber henne följa med på en affärsresa till Bali ser Kate sin chans att visa att hon, trots vad den snygge chefen tror, kan vara proffsig. Men tio nätter tillsammans med Damon sätter beslutsamheten på prov …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone