Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fransk förbindelse / Den jag vill ha
Isbn: 978-91-5077-934-9
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Fransk förbindelse / Den jag vill ha

Fransk förbindelse

Oh, la la!

Charlotte Hudson ska hitta den perfekta inspelningsplatsen för Hudson Pictures nästa storfilm. Och vad passar bättre än ett anrikt franskt slott? På det tjusiga Chateau Montcalm i Provence huserar Alec Montcalm – stenrik playboy och fransman ut i fingerspetsarna – och han har som mål att förföra den ordningsamma amerikanskan.

Nu måste Charlotte visa att hon är professionell, men det blir allt svårare att stå emot Alecs charm. Medan filminspelningen pågår utspelas det verkliga dramat bakom de antika slottsdörrarna – mellan lena sidenlakan. Charlotte vet att deras hemliga förbindelse inte kommer att hålla, men det är så förbaskat romantiskt alltihop! Ända tills hon gör en chockerande upptäckt!

Den jag vill ha

Declan Gates, miljardär och playboy, är fast besluten: han ska förföra Lily och sedan ta hennes hem och pengar. En dröm han haft ända sedan hon sårade honom djupt när de var tonåringar. Men så fort han känner smaken av hennes varma läppar och hör ljudet av hennes hjärtas snabba slag börjar Declan vackla i sina hämndplaner. Hon har svikit honom förut – kan han lita på hennes avsikter den här gången?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone