Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hjärtats minnen / Vinden viskar ditt namn
Isbn: 978-91-5077-916-5
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Hjärtats minnen / Vinden viskar ditt namn

Hjärtats minnen

HUR KAN MAN ÄLSKA en kvinna man aldrig har träffat? Och när man väl träffar henne, hur kan man då plötsligt känna till en massa detaljer om henne, som hennes favoritfärg och favoritblomma, trots att ingen har berättat det?

Det är precis vad som händer Gray MacInnes. Efter en svår olycka genomgår han en hjärttransplantation. Operationen går bra, men efter ett tag märker Gray att han fått mer än ett nytt hjärta. Minnen och känslor dyker upp i hans huvud, och de kretsar kring en och samma kvinna. Han vet inte vem hon är, allt han vet är att han måste hitta henne!

Vinden viskar ditt namn

Tellie har alltid älskat J.B. Hammock. Ända sedan hon som föräldralös fjortonåring togs om hand av hans syster har hon trånat efter den stilige, vilde ranchägaren.

J.B. är en obotlig hjärtekrossare som avverkar kvinnor på löpande band och han vägrar slå sig till ro. Men han bär på en mörk hemlighet som gör att han inte kan tillåta sig att bli kär.

Så inträffar något som får Tellie att delvis tappa minnet. J.B. låter henne tro att han är hennes vän, tills vänskapen oväntat övergår till något djupare. Han är fast! Så får Tellie tillbaka minnet …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone