Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Barn i juletid / Min familj är din
Isbn: 978-91-5077-895-3
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Barn i juletid / Min familj är din

Barn i juletid

”JAG KOMMER ATT DÖ!” Det var Saras sista tanke innan den framrusande bilen träffade henne och hon slungades in i ett totalt mörker. ”Hur gick det med barnet?” är hennes första fråga när hon vaknar upp ur medvetslösheten. Har barnet hon väntar åt sin ofruktsamma tvillingsyster och hennes man, en man som Sara själv älskar, överlevt olyckan? Ultraljudet visar att allt gått bra – och att Sara väntar inte bara ett, utan två barn.

Medan skadorna sakta läker återvänder minnesbilder från olyckan allt mer. Till slut står allting klart för henne. Men framtiden visar sig bli ljusare än hon någonsin vågat drömma om.

Min familj är din

Andra gången gillt

Läkaren Luke är tillbaka. Han krossade Mollys hjärta då han gick tillbaka till sin gravida före detta flickvän. Men trots det övertalas Molly till att hjälpa den nu ensamstående pappan med hans tvillingar – bara för att hon så gärna vill ha en familj.

Det dröjer inte länge förrän Molly inser att känslorna för Luke finns kvar. Nu är det bara frågan om han är villig att ge deras förhållande ytterligare en chans … Och om hon ska tala om hemligheten hon bär på …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone