Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tid tillsammans / Hennes räddande ängel
Isbn: 978-91-5077-910-3
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Tid tillsammans / Hennes räddande ängel

Tid tillsammans

Emma har börjat misströsta; det finns inga vettiga, pålitliga män - varken på jobbet eller privat. Men när hon träffar sin nye chef, Rob, märker hon att han inte är som de andra. Han är begåvad, trevlig och dessutom ursnygg.

Medan snön faller och julstämningen sänker sig över stan inser Emma att hon fallit för Rob, hårt och oåterkalleligt. Hon vill så gärna berätta för honom hur hon känner men är rädd för att bli sårad. Hittills har alla män hon träffat lagt benen på ryggen när hon öppnat sitt hjärta för dem. Fast det sägs ju att julen är miraklens tid. Kan Emma hoppas på ett eget julmirakel?

Hennes räddande ängel

Den sexiga franska brytningen fångar genast sjukgymnasten Laurens uppmärksamhet, men den gör inte rättvisa åt mannen den tillhör - han är ännu läckrare!

Gabriel har flyttat till Penhally, i Cornwall, för att få lugn och ro. I samma stund som han anländer till sitt hus i den idylliska kuststaden faller den planen platt. För mötet med hans granne och kollega, Lauren, får hans puls att öka.

Båda längtar de efter någon att älska, men Lauren bär på en sjukdom som innebär att deras framtid tillsammans kanske bara är en vacker dröm ... Kan Gabriel bli hennes räddande ängel?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone