Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Symfoni av kärlek / Ett omöjligt val
Isbn: 978-91-5072-985-6
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Symfoni av kärlek / Ett omöjligt val

Symfoni av kärlek

Herregud, det handlar ju bara om en middag! Hugh Parkinson, miljardär och mediemogul, tror inte sina öron. För första gången säger en kvinna nej till honom. Och i samma stund som hans assistent Kathryn vägrar äta middag med honom på Sydneys lyxigaste krog blir Hugh medveten om hur hennes ointresse lockar honom.

Kathryn fattar inte riktigt hur det går till, men plötsligt är de på väg till restaurangen i alla fall. I hans Ferrari. Tackade hon inte nyss nej? Men allt går så fort, och hans argument är så övertygande … Det är som om hennes egna motiv för att motstå honom faller sönder bit för bit … Är hon så lätt att förföra?

Ett omöjligt val

Enligt Maksim Rostov är allt tillåtet i krig och kärlek. Att dra nytta av naiva Grace Cannon för att få information om hennes chefs affärer är en lätt match. Tror han. Men då har han inte räknat med sitt eget samvete.

Enligt Grace Cannon får man aldrig låta sina egna intressen stå i vägen för någon annans lycka. Hela sitt liv har hon offrat sig för andra. När Maksim börjar uppvakta Grace är hon först tveksam, sedan blir hon övertygad om att han faktiskt har hederliga avsikter. Trots ryktet som säger något helt annat …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone