Hoppa till innehållet
Omslagsbild för I fiendens tjänst / Medan stjärnorna faller
Isbn: 978-91-5077-926-4
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

I fiendens tjänst / Medan stjärnorna faller

I fiendens tjänst

Äntligen kan han hämnas sin familj – och alla medel är tillåtna! Men för att uppnå sitt mål måste Damien Medici ha hjälp av sin sekreterare, Emma Weatherfield. Hon kan avslöja den information han så hett eftertraktar. För att vinna Emmas tillit måste Damien först vinna hennes kärlek.

Men det som börjar som ett spel utvecklar sig snabbt till något helt annat. Damiens tidigare målsättning tycks plötsligt meningslös om han inte får dela allt … med Emma.

Medan stjärnorna faller

Det var inte så här Starr ville se ut när hon träffade David för första gången på ett år, iklädd en ful, urtvättad t-shirt och med håret på ända. Han var självklart som tagen ur en Armani-annons. Det var lätt att glömma varför hon avskydde honom, tills han öppnade munnen, vill säga. Åh, vilken dominant, irriterande, mästrande … snygg, självgod, oförglömlig knöl han var!

David har alltså kommit hem igen och han verkar fast besluten att ta vid där de slutade. Men Starr minns alltför väl känslan då han lämnade henne och tänker inte upprepa sitt misstag.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone