Hoppa till innehållet
Omslagsbild för När hjärtat talar / En andra chans till lycka
Isbn: 978-91-5072-981-8
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

När hjärtat talar / En andra chans till lycka

När hjärtat talar

Vem är den nakna uppenbarelsen som står insvept i en handduk i hans nyköpta lyxvilla i Sydney? Visst uppskattar Russell kvinnor, men objudna inkräktare aktar han sig helst för.

När Russell får veta att den främmande skönheten är Nicole Power, dotter till hans värsta fiende, ser han sin chans. Han tänker förföra henne för att sedan dumpa henne. Men snart inser han att det inte räcker med en enda natt – Russell vill ha Nicole för alltid. Frågan är om han vågar lita på sitt hjärtas röst?

En andra chans till lycka

I fyra långa år har han upptagit hennes tankar, och nu har han på något underligt vis förflyttats från hennes drömmar till trottoaren framför henne.

Claudia känner knappt igen den man hon en gång älskade – Marco De Luca. Mannen som utan förklaring försvann spårlöst och lämnade henne kvar med brustet hjärta. Varför har han sökt upp henne? Claudia vet att hon inte får falla för honom igen, uppbrottet var alltför plågsamt förra gången. Men mitt bland all bitterhet och misstänksamhet smyger sig helt andra känslor in …



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone