Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Låt lyckan komma / Din för en månad
Isbn: 978-91-5077-923-3
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Låt lyckan komma / Din för en månad

Låt lyckan komma

Plikten kräver att Max De Luca tar hand om den vackra, höggravida Lilli McCall. Hon bär hans avlidne brors barn och Max vill försäkra sig om att babyn får en god uppfostran och ett lyckligt liv.

Max har lovat sig själv att ingen kvinna ska få styra hans liv, men när Lilli flyttar in hos honom flyger alla rationella tankar sin kos. Aldrig har miljardären upplevt en så brinnande passion för någon.

Sedan upptäcker Max en hemlighet Lilli velat hålla för sig själv. Ska sanningen få honom att gå ner på knä, eller få honom att fly?

Din för en månad

Amelia Weatherbee har ärvt hans familjs slott och Remy de Fournier är fast besluten att köpa tillbaka det. Visst är Amelia beredd att sälja, men bara om han går med på att vara hennes älskare i en månad – och lär henne allt han kan om kärlekens konst.

Ett enkelt affärsavtal som visar sig bli allt svårare i takt med att Amelia lär känna Remy. Från att ha varit ganska hämmad släpper hon loss ordentligt med den franske greven. Snart är deras månad av het passion över och frågan är om de båda är villiga att avsluta något som bara blir bättre och bättre?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone