Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nära, så nära / Fiendens kyss
Isbn: 978-91-5077-959-2
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Nära, så nära / Fiendens kyss

Nära, så nära

En nyfiken journalist hör något hon inte borde ha hört … och upptäcks! Nu måste Tom stoppa Cate innan hon tar sig till tidningsredaktionen och avslöjar detaljer som riskerar att skjuta hela den förestående affären i sank. Och Tom vet precis hur han ska göra: Han ska hålla henne nära – mycket nära.

Hennes livs scoop … eller mannen i hennes liv? Cate vet att Tom under ytan är mer än bara en hänsynslös affärsman. Hon har sett ömheten i hans blick och känt hans varsamma smekningar. Men kan en flicka från ”fel sida av stan” någonsin bli mer än en flirt för en man som han?

Fiendens kyss

Det är karneval i Venedig och folkfest på stadens gator och torg. I skydd av sin mask betraktar Nell folkvimlet när hon plötsligt möter en främlings blick. Stojet runt omkring henne tycks med ens blekna och tona ut, och kvar finns bara hon och den mystiske mannen. De dras mot varandra som av en magnet – oförmögna att göra något annat än ge efter för passionen. Men vad händer när maskerna faller, och främlingen i själva verket är … ens svurna fiende?



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone