Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ta ner månen / Paradisön
Isbn: 978-91-5077-984-4
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Ta ner månen / Paradisön

Ta ner månen

Under tonårstiden hade hon tillbringat otaliga timmar med att stirra på hans ostyriga lockar och breda ryggtavla. Cameron Kelly … Ja, självklart känner Rosie igen honom. Och lika självklart är det att han inte känner igen henne. Killarna hade inte direkt flockats kring henne i skolan.

När Cameron bjuder ut henne blir Rosie tvungen att nypa sig i armen. Det är helt enkelt för bra för att vara sant – och kanske är det just det som är problemet …

Paradisön

På smekmånad med chefen!

Imogen vet inte vad hon ska tro. Hennes chef vill att hon ska följa med på smekmånad! Men Tom och hon är inte gifta – han är inte ens hennes typ. Trots det vill hon inte tacka nej. Det är ju inte varje dag man får chansen att åka till en paradisö.

Tom Maddison är frustrerad. Visserligen har han ett överflöd av pengar, men att kasta bort en dyr resa bara för att hans brud ställt in bröllopet? Nej, det vill han inte. Visst kan han ta med sig sin sekreterare och se det som en arbetsresa? Sol och värme är bara ”ett annat väder” och påverkar inte arbetet, tänker Tom. Fast det är innan han upptäcker att Imogen under den trista sekreteraruniformen är … allt annat än trist.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone