Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Månas Kristallbod
Isbn: 978-91-7789-616-6
Förlag: Historiska media
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Frida Hallgren
Length: 6 timmar 24 minuter

Ljudbok

Månas Kristallbod

Solveig Brygge är världens ensammaste succéförfattare. Hur mycket hon än anstränger sig verkar hennes försök att knyta vänskapsband inte riktigt nå fram. Grannen blir upprörd när hon vattnar blomman i trapphuset med kristallvatten och hennes förläggare verkar inte alls uppskatta att få en yogafontän i present. En dag uppenbarar sig en ny möjlighet. Måna, som driver en kristallbod i kvarteret Kronan, ber Solveig att ta över som butikschef. Solveig saknar visserligen erfarenhet, men Måna har genom självhypnos kommit fram till att det är helt rätt beslut.

I butiken arbetar Dennis, en hårdrockare med stenkoll på allt från bergkristaller till bokföring. Tyvärr blir Dennis inte den kollega och vän som Solveig hade väntat sig. Tvärtom är han bitter och avundsjuk, och dessutom ändrar han i Solveigs horoskop. Hans tilltag leder till en härva av missförstånd, bortsprungna katter och inställda fikastunder.

Bland dofterna från eteriska oljor och rökelsepinnar i Månas kristallbod ställs frågor om gemenskap och ensamhet. Här kommer den efterlängtade fortsättningen på serien om kvarteret Kronan, en mysig stadsdel där butiker och företag kanske drivs lite okonventionellt, men med stort hjärta.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone