Jump to content
Cover for Ett bloss i Barcelona
Isbn: 978-91-7799-517-3
Publisher: Louise Bäckelin Förlag
Category:
Novels
Accessible since: November 2022

E-book

Ett bloss i Barcelona

"En kärlekshistoria med en okonventionell upplösning och ett utgångsläge i det som är tabu." BTJ

Om några timmar lyfter planet till Barcelona och Lydia kommer att sitta vid en fönsterplats, ensam med en stark Gin & Tonic i handen. Ett avskedsbrev väntar på hennes mans skrivbord och deras dotter är överlämnad till sin farmor. Från och med nu ska Lydia lägga noll procent energi på att vara till lags och hundra procent energi på att söka efter sin förlorade lust. Hon vet att det hon gör är oförlåtligt men alternativet vore ännu värre. Hon måste resa bort för att någonsin kunna hitta hem.

När Philip kommer hem till lägenheten i Vasastan och förstår att Lydia har stuckit vänds hans tillvaro upp och ner. Hur kan hans fru bara lämna honom utan förvarning? Men framför allt, hur kan en mamma lämna sin nyfödda dotter? Philip försöker förstå varför Lydia försvunnit och ser till sist ingen annan utväg än att följa i hennes fotspår.

Ett bloss i Barcelona är en roman om relationer, förväntningar och lust - och om att tappa bort sig totalt för att kunna hitta rätt.

MALIN LETSER debuterade 2019 med Brevet till Alice som fick ett mycket fint mottagande. Malin arbetar som journalist och bor i Stockholm med sina två döttrar. Precis som Lydia i Ett bloss i Barcelona har Malin bott i Barcelona och har en förkärlek för Spanien.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone