Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett vaniljhjärta om dagen
Isbn: 978-87-2847-076-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Ett vaniljhjärta om dagen

Tre hjärtan, det lilla kaféet i Forsberga, drivs av systrarna Genevieve, Deidre och Isolde. Isa, som alla kallar henne, är kaféets konditor. Ett yrke man kanske inte skulle förvänta sig av någon som lider av svår mysofobi. Med åren har Isa lärt sig att leva med sina svårigheter och i köket på Tre Hjärtan, bland bullar, kakor och tårtor har hon hittat en fristad. Men när Nico kliver in på Tre hjärtan och hävdar att de mötts förut vänds Isas inrutade och trygga tillvaro upp och ner.

Nico är på tillfälligt besök i Forsberga för att han och resten av bandmedlemmarna i Boneless Skeleton ska skriva klart låtarna till deras nya album. Efter en utekväll i Karlstad tillbringar han natten med en mycket vacker men tystlåten kvinna. På morgonen när han vaknar är hon försvunnen och Nico tänker inte så mycket mer på det, tills han står ansikte mot ansikte med henne igen på det lilla kaféet i Forsberga. Hon verkar däremot inte ha någon aning om vem han är.

När Nicos misstag uppdagas, att kvinnan som han tillbringat natten tillsammans med inte var Isa utan hennes tvillingsyster Deidre, vet han inte hur han ska hantera situationen. Det enda Nico är säker på är att han vill fortsätta träffa Isa då det är henne han fallit för. Så när hennes systrar får reda på att han kan röra vid Isa utan att trigga en panikattack och ber honom hjälpa Isa att överkomma sin mysofobi, går han med på det.
Kan Isa och Nico överkomma hindren i deras väg eller kommer avslöjandet av ännu en hemlighet rasera allting?

'Ett vaniljhjärta om dagen' är en varmhjärtad småstadsromance om kärlek, vänskap och förmågan att överkomma svåra hinder.



Christina Schiller är en svensk romanceförfattare som debuterade 2017 med boken "Hemligheter små". Några år och flera utgivningar senare är hon tillbaka med en ny romantisk serie om Systrarna i Forsberga.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone