Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Onda aningar
Isbn: 978-91-8969-948-9
Förlag: Bookea
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

Onda aningar

Dean och Wally Thornburg rånar banken i Silvertown, några väktar dör under rånet. Bröderna gör allt för att hålla sig undan polisen. Vinsterna blir enorma om de inte åker fast. De frestas att göra ännu en stöt. Det finns ännu mer pengar att hämta.

Utredaren Jimmy Banks jobbar hårt för att sätta dit de skyldiga. Ska han lyckas? Hans misstankar stärks efter ett fynd. Han är själv övertygad om deras skuld, men har han bevis nog?

Ginos Bar. Här samlas folk för att prata dricka och äta gott. Jukeboxen spelar gammal god 50–60-tals musik. Det är här man löser världsproblemen. En lugn och trevlig oas i allt kaos runtomkring.

Greg Wader, polischef har ansvaret för att de anställda gör sitt jobb, men alla gör inte som han säger. Några polismän befinner sig på fel sida om lagen. Evan Kingsley, skadereglerare på det stora försäkringsbolaget. Hans bilfärd den där kvällen blir inte som han hade hoppats…

Joe Forelli en ung medlem i den lokala maffian. Han får ett erbjudande han inte kan tacka nej till av Bossen. Ett farligt uppdrag. Kravet är att han håller sig undan polisen efteråt.

John Pluzk jobbar fortfarande kvar som polis. Hans hårda arbete mot de kriminella går inte som han hoppats. Han bevittnar ett bankrån och han får i uppdrag att köra de gripna rånarna till polisstationen några mil bort. De kommer inte fram till stationen…


Det här är den andra boken i serien om Silvertown. Men historien är
inte slut här. Fortsättning följer!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone