Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag ska klara det här
Isbn: 978-91-7799-447-3
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Jag ska klara det här

Jag ska klara det här är den bok jag själv hade behövt under min cancerresa. Så naken, så ödmjuk, så tänkvärd och mycket känslosam. Extra betyg för att boken är lättläst och pedagogiskt skriven. En fantastisk bok jag kommer ha med mig resten av livet." Ellinor Persson, TV-profil

Jag skrev denna bok för att ge inspiration, hopp och tillit till att det finns mycket man själv kan göra för att hjälpa till i sin läkning.

Våren 2020 drabbades Katarina av en elakartad tumör i sitt vänstra bröst. Det var mitt i coronapandemins första våg och för att skydda sig mot coronasmitta isolerade hon sig i karantän de knappa två veckor som förflöt mellan diagnos och operation. Som hypnosterapeut, resanterapeut och meditationsledare kände Katarina att hon hade många värdefulla kunskaper och verktyg att tillgå. Hon beslöt sig för att se karantänen som en retreat och gick in för att aktivt hjälpa till i sin egen läkning med de resurser hon hade till hands. Katarina satte sig även in i vilken typ av förhållningssätt, kost och livsstil som kan motverka cancer. I sin bok delar hon med sig av de metoder hon använde. Det här är hennes berättelse om hur hon kärleksfullt ledde sig själv genom sjukdomen.

Efter nästan 25 år i den akademiska världen, först som student, sedan som forskarstuderande och till slut som universitetslektor, lämnade Katarina Mannheimer Ahlström universitetsvärlden för att kliniskt arbeta med det att hjälpa människor läka. Idag arbetar hon som föreläsare, samtalsterapeut, hypnosterapeut och meditationsledare.

"Mycket bra, personlig, lättillgänglig och ytterst informativ.” BTJ


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone