Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mer än bara Tunnelbanenettan
Isbn: 978-91-8002-265-1
Förlag: Mondial
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2022
Uppläsare: Anja Lundqvist
Length: 5 timmar 50 minuter

Ljudbok

Mer än bara Tunnelbanenettan

»Våldtäktsförsöket satte sina spår. Några dagar senare började jag träna självförsvar och tänkte två saker: jag skulle aldrig vara försvarslös igen och jag skulle alltid hjälpa om jag såg att någon for illa. Det skulle bli min grej i livet. Att aldrig bara stå och titta på.«

Trots en rad traumatiska händelser under uppväxten reste sig Jeanette Höglund stark. I sökandet efter mening har hon varit dörrvakt, jobbat på lyxkryssare och deltagit i en dokusåpa. Men det var efter ett oväntat möte i tunnelbanan som hon fann sitt kall i livet: att hjälpa äldre hemlösa.

Mer än bara Tunnelbanenettan är en naken berättelse som med svärta, värme och humor visar hur stor skillnad en människa kan göra på egen hand, även om man inte tror det själv.

*

Jeanette Höglund har jobbat som ordningsvakt i Stockholms lokaltrafik, och blev känd för svenska folket genom realityshowen Tunnelbanan. Hon är grundaren till den ideella föreningen Vid din sida, som har som mål att ingen äldre i Sverige ska behöva leva i hemlöshet. År 2016 utsågs hon till Årets stockholmare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone